Cabang

Rabu, 2 Mac 2011

Kenapa Menteri KDN takut Revolusi?Belum pernah selepas berlakunya revolusi di mana-mana yang menyebabkan negara itu mundur, papa serta rakyatnya mati kelaparan. Walhal negara-negara yang rakyatnya bangun merevolusi sistem pemerintahan yang korup dan kuku besi, hidup mereka bertambah maju dan mendapat manfaat yang banyak daripada hasil bumi.


Rakyat melakukan revolusi kerana cinta dan kasihkan negara mereka...buktinya di sini, sini dan sini.

Tak semena-mena, pokok belum tumbang sang menteri keselamatan terpacul dari tempat persembunyiannya. Bertapa entah di mana, mencari tangkal azimat dari si penasihat apco yahudi laknatullah(orang luar)...agaknya lah.

Kusut kepala hotak memikirkan apakah tindakan susulan perlu dibuat sekiranya umno apco tumbang wal ghuyub dari bumi Malaysia yang bertuah ini...alhmadulillah. Benda yang tak pernah terpikir dalam kamus perjuangan umno selama berkuasa. Nampak seperti mereka sudah sedar usia kekuasaan akan berkubur tanpa nesan.

Walaupun sebenarnya beliau takut, tapi cuba buat berani dengan mengugut untuk menggunakan ISA bagi menyekat kebangkitan rakyat...di sini

Kalau merevolusi untuk keuntungan kantung KDN memang cekap dan betul saja..di sini

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cetusan ranting 1 (terkini)