Cabang

Sabtu, 28 Julai 2012

Jangan syok sangat main duit baru.....

Belilah barangan keperluan di kedai rosmah najib KR1M yang berdekatan rumah anda....

Ada kawan kata jangan syok sangat tukar duit baru, nanti ko kena bayar bunga sebab berhutang tergedik2 nak pakai semua benda baru.....

Dia kata lagi, kalau dah berbilliaon buat projek duit baru dan kualitinya pulak cam haramjadah tentulah bunganya berjuta-juta setahun.....10 tahun ke 30 tahun,nampak gaya hutang negara tak pernah korang!

Ingat lepas raya, rupa-rupanya dah mula nak rompak duit rakyat......

Jangan bedeah, Raya Hindu atau Raya Cina tak pernah barang naik sebelum atau selepas perayaan.....jangan perbodoh,bongok.

Baca sini Harga Barang Telah Mula Naik Walau Belum Pun Fasa 1 Ramadhan....

Dalam masa yang sama promot kedai KR1M ( Kedai Rosmah anak Mansor)


"Beras dan minyak masak antara barangan yang cepat habis dijual, biasanya pelanggan akan membeli dalam kuantiti yang banyak menyebabkan kami terpaksa menambahkan bilangan barangan tersebut dari stor kami setiap hari.

"Pelanggan tidak perlu risau akan kekurangan bekalan makanan di KR1M kerana kami akan sentiasa menambah bilangan barangan dari semasa ke semasa," katanya.
Bernama

* entah lubang mana punya stok dia boleh dapat jual murah, kuantiti bleh penuh raga tapi kualiti lu pikir sendiri.......kona kut mana pun kena tetap kena, Ya Allah aku berlindung daripada syaitan yang direjam.


2 ulasan:

  1. Betul....aku pun mmg tak pecaya jer brg KR1M ni...sejak kantoi dlm sos ada bahan kimia terlebih tu, TAK HINGIN aku nak beli...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama juga, tak minat nak beli sebab barang sudah expired iaitu barang yang dah tak laku...di takuti repacked dan jual balik dengan harga murah!!! Cuma semua barang keperluan plastik pembalut ada logo 1Malaysia, dah tak de pilihan terpaksa beli, memang tak suka logo 1malaysia nih..tak suke ,tak suke., tak suke..!!!!

      Padam

cetusan ranting 1 (terkini)