Cabang

Selasa, 6 September 2011

Sepatutnya Mat Indera Sabu telah dikenakan ISA......Nanti rakyat buka balik buku sejarah tok ayah deme.....Umno talibarut British!Apco baru je lagi wakaka.

nota : Bukan tak nak tangkap tapi umno dah tak ada upaya,gigi kena jual nak 'cover' hutang cincin rosmah wakiki

3 ulasan:

 1. Kami teringin sangat nak tengok PAS macam dulu, ada matlamat perjuangan Islam! tapi la PAS dah jadi caca-marba...buang perjuangan Islam ambik pulak negara Kebajikan dah tu promote perjuangan Komunis...katanya(Karl Marxt Sabu) sealiran dengan perjuangan Islam!...apa ni? betui la kata orang DAP ganti PAS!
  Ramai yang mengharapkan PAS ganti UMNO....tapi kini kecewa! Laa PAS tak berani sebut pasai Hudud atau pun Perjanjian Madinah masa ceramah atau tazkirah macam dulu-dulu....takut kat DAP!
  PAS dah ada kuasa di Kelantan, Kedah, Selangor dan PPinang...kenapa tak cuba ubah perlembagaan negeri ikut perlembagaan Islam yang dilaung-laungkan dulu? Kalau kat ceramah bukan main lagi kata kita akan gantikan perlembagaan kafir(Lord Reid kata Ali Setan) dengan perlembagaan Islam!
  Inilah masanya untuk PAS membuktikan yang ianya layak menggantikan UMNO yang dikatakan Sekular, Rasuah, Perkauman dan sebagainya.
  Buktikan PAS itu lebih baik dari UMNO.

  BalasPadam
 2. Baru tau rupanya Umno lagi jahat daripada Komunis...ceh!

  BalasPadam
 3. Kami nak tengok UMNO tu kaji balik perjuangannya, biar menolong orang Melayu, bukan menolong pemimpin, dan golongan kaya Melayu, termasuk yang bangsawan. Tu sebab Umno tak digemari oleh orang Melayu. Parti UMNO hanya parti kebangsaan macam parti lain di Bolivia atau di negara sedang membangun. Pemimpin Umno masih ditakuk lama, diambilnya dari keturunan kaya raya yang habiskan duit, tak macam Tunku dulu. Apa nak sibuk ubah Pas? Rasuah dalam Umno pun kuat kata Mufti Perak. Jadi apa lagi? Tu sebab orang Melayu cari parti yang sederhana, bukan parti kapal selam mewah atau bangunan tinggi 100 tkt untuk kalahkan Dubai...

  BalasPadam

cetusan ranting 1 (terkini)